88057544
info@nooshejoon.ir
تهران، بلوار مرزداران غرب

مواد لازم :
آرد…………………………. یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو …………………………. 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر………………………….  2 قاشق چایخوری
شکر………………………….  یک دوم لیوان
تخم مرغ ………………………….1 عدد
شکلات تخته ای…………………………. 50 گرم
شیر ………………………….دو سوم پیمانه
کره …………………………. 50 گرم
طرز تهیه :
آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم الک می کنیم.کره و شکر رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه .بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و مجددا به مدت دو سه دقیقه با همزن میزنیم . شیر رو اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط میکنیم .مخلوط آرد و بکینگ پودر و کاکائو رو بتدریج اضافه کرده و هم میزنیم تا یکنواخت بشه.شکلات تخته ای رو خرد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.کپسول مافین(همون کاغذهایی که مثل کاغد کیک یزدی می مونه و توی لوازم شیرینی فروشی موجوده) رو میذاریم توی قالب و با قاشق یا اسکوپ داخل کپسولها رو جوری پر می کنیم که یک سوم قالب خالی باشه.من روی مافینها شکلات چیپسی هم ریختم .
یه مقدار از خمیر رو بهش شکلات و پودر کاکائو اضافه نکردم و بهش اسانس پرتقال اضافه کردم و شد مافین پرتقالی.برای تهیه اسانس پرتقال، پوست چند تا پرتقال رو گذاشتم خشک بشه و بعدش توی مخلوط کن پودرش کردم و توی فریزر نگهش میدارم.مافینها رو به مدت 20 دقیقه در حرارت 170 درجه سانتیگراد توی فر می پزیم تا زمانی که مافینها پف کنن و مغزشون خام نباشه .

 

نوش جون