88057544
info@nooshejoon.ir
تهران، بلوار مرزداران غرب

خمیر تارت
مواد لازم :
آرد…………………..یک لیوان
کره…………………..100 گرم
تخم مرغ…………………..یک عدد
وانیل…………………..نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
کره رو تکه تکه می کنیم و توی یک کاسه با آرد مخلوط میکنیم.کره باید به دمای محیط رسیده باشه و با دست با آرد مخلوط می کنیم.تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم تا خمیر شکل بشه و اگه سفت بود کمی آب یا شیر بهش اضافه می کنیم.خمیر رو به مدت 20 دقیقه استراحت میدهیم .
بعد از بیست دقیقه خمیر رو با وردنه باز می کنیم و در قالب تارت می اندازیم.روی خمیر رو با چنگال سوراخ می کنیم که خمیر پف نکنه.چون خمیر کره داره لازم نیست قالب رو چرب کنیم.خمیر رو در فر با درجه 170 درجه سانتیگراد تا زمانی که خمیر طلایی بشه می پزیم .
رویه تارت

مواد لازم
:
کرم کاستارد آماده شده………………….. 1 لیوان
ژله هلوی آماده شده…………………..نصف لیوان
هلوی خرد شده…………………..4 عدد(انقدر که روی خمیر تارت رو بپوشونه)

طرز تهیه
:
برای تهیه کرم کاستارد از پودر آماده کاستارد که توی مغازه ها هست استفاده میکنیم.پورد کاستارد رو با شیر و شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت می جوشونیم تا غلیظ بشه(میزان شیر و شکر رو روی قوطی کاستارد نوشته)به جای کرم کاستارد هم میتونیم از خامه استفاده کنیم .
ژله هلو رو هم فقط با آب گرم آماده می کنیم که غلیظ باشه.یعنی نصف بسته پودر ژله رو با نصف لیوان آب گرم حل می کنیم و میذاریم یه ذره سفت بشه و مثل سفیده تخم مرغ غلیظ بشه .
توی این فاصله هلوها رو توی آب جوش به مدت پنج دقیقه می جوشونیم.روی هلوها رو به صورت + برش می زنیم قبلا از جوشوندن.بعدش هلوها رو می اندازیم توی یه ظرف آب سرد که توی فریزر گذاشتیم.بعد از چند دقیقه پوست هلوها به راحتی کنده میشه .
خمیر تارت رو که خنک شده رو از قالب در میاریم.کرم کاستارد رو روش پخش می کنیم.هلوها رو بعد از پوست کندن، تکه تکه می کنیم و روی کرم کاستارد پخش می کنیم و روی اون رو با ژله می پوشونیم و توی یخچال میزاریم برای حدود 3-2 ساعت و بعدش نوش جانش می کنیم .

 

نوش جون