88057544
info@nooshejoon.ir
تهران، بلوار مرزداران غرب

مواد لازم برای کراست :
بیسکوییت پتی بور…………………2 بسته
کره………………… 50 گرم

مواد لازم برای لایه وسطی
:
خامه…………………200 گرم
شکلات سفید…………………100 گرم
آب انار…………………1 لیوان و نیم
پودر ژلاتین…………………2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه رویی
:
ژله انار………………… یک بسته
دونه انار………………… به میزان لازم

طرز تهیه
:
اول از همه کراستش رو درست می کنیم.من قالبی که استفاده کردم برای موادم بزرگ بود برای همین لایه هام نازک شدن و توی عکس هم لایه زیریش یعنی کراستش معلوم نیست .
خب برای تهیه کراست اول از همه بیسکوییتها رو میریزیم توی مخلوط کن و حساااابی پودرشون می کنیم.کره رو آب می کنیم و با پودر بیسکوییتها مخلوط می کنیم و این مواد رو خوب ته قالب کمربندی فشار میدیم تا منسجم بشن.بعد قالب رو میذاریم توی یخچال و میریم دنبال بقیه کارمون .
حالا میریم سراغ تهیه لایه وسطی :
اول از همه خامه و شکلات رو میذاریم به صورت بن ماری آب بشن.(من از یک بسته شکلات سفید فرمند استفاده کردم )

توی این مدتی که شکلات و خامه دارن آب میشن، نصف آب انار رو با پودر ژلاتین مخلوط می کنیم.یعنی نصف آب انار رو میریزیم توی یک کاسه و روش پورد ژلاتین رو میپاشیم و میذاریم یه ده دقیقه بمونه تا حالت اسفنجی پیدا کنه.بعدش بقیه آب انار رو گرم می کنیم و با پودرژلاتین و نصف آب انار که مخلوط شده بود، قاطی می کنیم تا یک دست بشه.بعد این مواد رو با خامه و شکلات آب شده مخلوط می کنیم و میذاریم کنار تا یه ذره خنک بشه.و بعدش این مواد رو میریزین روی لایه کراست و دوباره میذاریم توی یخچال تا این لایه خودش رو بگیره و سفت بشه .
بعد از اینکه سفت شد میریم سراغ لایه آخر :
یه بسته ژله انار رو با یک لیوان و نیم آب جوش قاطی می کنیم تا خوب حل بشه و بعدش انارهای دون شده رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم کنار تا یه ذره خنک بشه .
بعد این لایه رو میریزیم روی لایه قبلی و دوباره میذاریم توی یخچال تا سفت بشه .
بعدش که سفت شد، از قالب درمیاریم و میبریم و نوش جان میکنیم .
من از قالب کمربندی استفاده کردم که درآوردن دسر از توش خیلی راحت تره !

 

نوش جون